"Ne izgubljaj čas, oddaj oglas pri nas"

Nekaj nasvetov za vse ki želijo iz svojega vozila iztržiti čim višjo vsoto denarja

Nekaj nasvetov za vse ki želijo iz svojega vozila iztržiti čim višjo vsoto denarja.

Avto očistite!

Kar 60% ljudi pred prodajo vozila svojega vozila ne očistijo. Kupci kupujemo avto z očmi in če se avto sveti je verjetnost za prodajo precej večja. Zato se vam splača investirati 50€ v temeljito notranje in zunanje čiščenje in na ta način iztržite vsaj 5% več.

Ne čistite motorja.

Očiščen motor je lahko tudi znak puščanja olja v motorju menjalniku ali kje drugje. Skratka očiščen motor je lahko alarm za prikrite napake.

Kupcu po telefonu realno opišite vozilo.

Tako prihranite vaš čas in čas kupca. Če bo vozilo ob ogledu doseglo ali preseglo kupčevo pričakovanje je možnost za prodajo veliko večja!

Bodite iskreni

Ljudje čutimo energijo, kadar prodajalec zamolči skrite napake, ne more biti sproščen, to se pozna v prodajalčevem glasu in mimiki. Rezultat je neprodano vozilo. Raje minimalno spustite cene in bodite iskreni, tako boste tudi lažje zvečer zaspali.

Odkup vozila

Večina Slovencev se vseeno odloča za odkup vozila. Posvetujte se z znanci, preberite forume in se odločite za odkup pri zaupanja vrednem podjetju, saj so vse bolj pogoste goljufije, in zbijanje cene tik pred podpisom pogodbe, kjer je kupec tako rekoč psihično nemočen.
sl_SISlovenian
sl_SISlovenian